Hjemme forretningsråd

Hjemme forretningsrådNu til dags synes der ikke at være nogen mangel på hjemme forretningsråd som nogen, såkaldte, Guru’er sælger i forhold til hvad der virker nu. I følge dem er alt hvad du skal gøre at betale $49,95 for at få adgang til deres opbyggede system som ser ud til at gøre alt arbejdet for dig som resulterer i en eller anden løgnehistorie der samler penge. Hvis du læser denne artikel lige nu ved du lige så godt som jeg, at succes i denne industri ikke er så simpel. Enhver mand eller kvinde som har lykkedes med at blive en top lønmodtager i en eller anden virksomhed, er kommet dertil ved et resultat af følgende:

Top 10 citater ved hjemme forretning:

1- Din tankegang vil bestemme dine handlinger:

Hvis du har en negativ tankegang vil dine negative tanker lede til dårlige handlinger og dermed ingen resultater.

2- Iværksætterens vej er mindre berejst:

Det kræver en del selvdisciplin, fokus, beslutning og ofring for at blive en succesfuld iværksætter. Ja prisen er meget høj, og mange mennesker er simpelthen ikke villige til at betale det.

3- Når den studerende er klar, vil læreren fremtræde:

Dette citat er meget sandfærdigt. De fleste mennesker der træder ind i hjemme forretnings industrien er virkelig ikke klar til at denne store ændring skal ske i deres liv. Når en person er klar, vil universet stille alting og alle op, for at give dig hvad du ønsker og behøver. Nogen gange vil læreren være en mentor, andre gange kan det være en begivenhed i livet, der lærer dig noget dybere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *